Son Dakika
Geyve’nin ışığı artık logosunda 10 Eyl 2014
Geyve Belediyesi Eylül Ayı Meclis oturumunda 02.09.2014 tarih ve 2014/68 no’lu Belediye meclisinin kararıyla Geyve’mizin yeni logosu belirlendi.
Geyve Belediyesi yeni logosuyla hizmete devam edecek. Sarı, yeşil, turkuaz ve lacivert renklere sahip olan logoda, Geyve’nin sembolü olan ayva ve Ali Fuat Paşa Köprüsü kullanıldı.
Geyve Belediyesi’nin yeni logosu için dairesel bir şekil tercih edilirken, resim ilk bakışta Geyve’yi hatırlatacak bir kapsamda hazırlandı. Geyve ile birlikte anılan ayva ve Ali Fuat Paşa Köprüsü hem ayvanın hem de güneşin ışıklarını anımsatacak şekilde sarı, turkuaz ve lacivert ise nehirde ve Geyve’de berraklığı temsil edecek renkler olarak seçildi. Renkli ve siyah beyaz olarak uygulanabilen logo, tüm belediye hizmetlerinde kullanılacak.
Etiketler: Geyve Geyve » Geyve Haber » Geyve Hizmet » Geyve Yöresi » Geyveliler » Halk » İlgi » Sakarya ve Ulusal Haberler » Yöresel
Yorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER