Son Dakika
Geyve Doğantepe Köylülere İyi Bir Haber (video haber)
Geyve Doğantepe ve birçok köy ile çevre mahalleler arası ulaşımda kilit rolü olan köprü ile bölgedeki ulaşım güvenliğini maksimum seviyeye çıkacak. Eskisi Eskidiği ve dar olduğu için yenilenen fakat geçen yılki selde zarar gören yeni yapılan köprü yıkılarak yenisi yapılacak. eski kulanılan köprüden ulaşım sağlanmaya devam edilecek yenisi yapılıp daha kulanılmadan yıkılacak olması vatandaşların tepkisini çekmişti. Eski köprü hizmet etmeye devam edecektir.
Yeni yapılıp hiç kulanılmadan yıkılacak köprünün yerine yapılacak yeni köprü 45 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde olacak. 15 Eylül Salı günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek ihalenin ardından derhal çalışmaları başlatılacağı belirtildi.
HABERİN VİDEOSU
Fotoğraflar ve video arşivden…
Etiketler: Doğa » Geyve Boğazı » Geyve Geyve » Geyve Haber » Geyve Hizmet » Geyve Yöresi » Geyveliler » Halk » İletişim » İlgi » Kaza » Köy » Köylüler » Köyü » Köyünde » Medya » SakaryaBENZER HABERLER
Yandex Gelen Günlük Ziyaretçi Sayısı -->
...
Şu Anda Sitede Olan Aktif Ziyaretçi Sayısı -->