logo

Geyve Sarıgazi Köyünde Vişneleri Bisiklet İle Taşıdı

Geyve Sarıgazi Köyünde Vişneleri Bisiklet İle Taşıdı

Geyve Sarıgazi Köyünde Vişneleri Bisiklet İle Taşıdı.

Meyve diyarı Geyve Yöresi Sarıgazi Köyü Sakinlerinden Serdal Çakır yağmur sonrasında gitiği bahçesinden vişnelerini topladı.

Oldukça bol vişne toplayan Çakır Sarıgazi Köyüne dönerken vişneleri çok değişik bir teknik ile Bisikletine yükleyerek taşıdı. Çakır 100 kg yakın vişneyi tek başıma götüremezdim. Bisikletime yaptığım bir düzenek ile rahatça taşıdım. Yağan yağmurdan çamur olan yolda hiç zorlanmadan vişne meyvesini köyüme ulaştırdım.

Geyve Sarıgazi Köyünde Vişneleri Bisiklet İle Taşıdı 5

Dedi Serdal Çakır 100 kg yakın 6 kova vişne meyvesi topladım. Köye gitmek için oldukça uzak olan kanal civarından bisikletime yaptığım basit bir düzenek ile hiç zorlanmadan Sarıgazi Köyüne geldim dedi.

Serdal Çakır Demokraside Çareler Tükenmez Köylerde İse Çareler Hiç Tükenmez Dedi.

 

Geyve Sarıgazi Köyünde Vişneleri Bisiklet İle Taşıdı 1 Geyve Sarıgazi Köyünde Vişneleri Bisiklet İle Taşıdı 2 Geyve Sarıgazi Köyünde Vişneleri Bisiklet İle Taşıdı 3 Geyve Sarıgazi Köyünde Vişneleri Bisiklet İle Taşıdı 4

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
6385 Kez Görüntülendi.