logo

Geyve Doğantepe Köyü Tıngır Zeytinyağı Fabrikası 2025 Üretim Sezonunu Açtı

Geyve Doğantepe Köyü Tıngır Zeytinyağı Fabrikası 2025 Üretim Sezonunu Açtı

Geyve Doğantepe Köyü Tıngır Zeytinyağı Fabrikası 2025 Üretim Sezonunu Açtı.

Geyve Zeytinyağı Bereketi Tıngır Zeytinyağı Fabrikası Geyve Doğantepe Köyü Geyve Sakarya

Geyve’de Başlayan Zeytin Hasadı Üreticilerinin Yüzünü Güldürüyor.

2025 Yılında Ayva Meyvesinden Umduğunu Bulamayan Çiftçiler Zeytin Ürününe Ümit Bağladı.

Topladıkları Zeytinleri Pazarda Yada Tüccarlara Satan Zeytin Üreticileri Bu Seneki Zeytin Üretiminden Oldukça İyi Olduğunu Söylediler. Bu Seneki Zeytin Fiyatları İse Zeytin Üreticilerinin Yüzlerini Güldürecek mi Önümüzdeki Günlerde Netleşecek. Zeytinin Cinsine Göre Toptan ve Perakende Satışta Satılıyor Veya Yağhanelerde Yağ Olarak Çıkartılıp Zeytin Yağı Olarak Satılıyor.

Zeytin Hasadı İle Beraber TINGIR ZEYTİNYAĞI FABRİKASI Zeytin Yağı Üretimine Başladı. Geyve İlçesinde Zeytin Üreticisinin Hasat Ettiği Zeytini Yağa Dönüştürmek İçin Geyve Tıngır Zeytin Yağı Fabrikasını Tercih Ediyorlar. Zeytin Üreticilerine Hizmet Vermeye Devam Eden Fabrika En Kaliteli Son Sitem Makineleri İle Zeytin Yağı Üretmeye Devam Ediyor

Tıngır Zeytin Yağı ,Fabrikası Sahibi Fikret Tıngır; Bu Seneki Zeytin Yağı Üretiminin Çok İyi Olduğunu Belirterek , Üretimlerimizi Oldukça İyi Yapıyoruz. Zeytin Yağında da Bu Başarıyı Hızla Yakalamaya Başladık. Zeytin Yağı İnsan Sağlığı İçinde Gerekli Olan Bir Besin Maddesi. Biz Zeytin Üretimi Yapan Çiftçi Kardeşlerimizin Emeklerinin Karşılığını Biraz Daha İyi Alabilmesi İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz. Fabrikamızda 700 Kg Zeytini Yaklaşık 18 Dk. İçinde Hazır Kullanılabilir Zeytin Yağı Haline Getirip Üreticilerimize Teslim Ediyoruz. Dedi.


Etiketler: » » » » » » » » » » » »

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.