logo

Sakarya 8. Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı! Geyve Ayvası Fuarda Büyük İlgi Gördü

Sakarya 8. Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı! Geyve Ayvası Fuarda Büyük İlgi Gördü

Sakarya 8. Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı! Geyve Ayvası Fuarda Büyük İlgi Gördü

Sakarya’nın Hendek ilçesinde düzenlenen 8. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, düzenlenen açılış programının ardından ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Fuarda Geyve’nin dünyaca ünlü ayvası da yerini alarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Sakarya’nın tarım ve hayvancılık sektörünü bir araya getiren Sakarya 8. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Hendek ilçesinde düzenlenen açılış töreniyle kapılarını ziyaretçilere açtı.

Fuarın açılış programına sektör temsilcileri, protokol üyeleri, üreticiler ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış programının ardından protokol üyeleri fuar alanındaki stantları gezerek katılımcılarla bir araya geldi.

Geyve Ayvası Fuarda Tanıtıldı

Fuarın dikkat çeken stantlarından biri de Sakarya Ziraat Odaları Standı oldu. Geyve Ziraat Odası Başkanı Süleyman Pınar, Yüksel Tan ve Alaattin Şengül’den oluşan Geyve heyeti, kendilerine ayrılan bölümde Geyve’nin en önemli tarımsal değerlerinden biri olan dünyaca ünlü Geyve Ayvası’nı ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Geyve’nin bereketli topraklarında yetişen, aroması ve kalitesiyle tanınan Geyve Ayvası, fuar ziyaretçilerine tanıtılarak ilçenin tarımsal zenginliğinin tanıtımına katkı sağladı.

Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran’dan Yakın İlgi

Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran, Sakarya Ziraat Odaları Standı’nı ziyaret eden protokol üyeleri ve stantta ağırlanan konuklarla yakından ilgilendi. Fuar boyunca gerçekleştirilen ziyaretler ve görüşmeler, bölgedeki tarımsal dayanışmanın güzel örneklerinden biri oldu.

Geyve Heyetinden Yılmaz Traktör Standına Ziyaret

Geyve Ziraat Odası Başkanı Süleyman Pınar, Yüksel Tan ve Alaattin Şengül, fuar alanındaki stantları gezerek sektör temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştirdi.

Geyve heyetinin ziyaret duraklarından biri de Yılmaz Traktör standı oldu. Burada heyeti, görevliler Burhan Demirtaş ve Barış Kılıç sıcak ve samimi bir ortamda ağırladı.

Yılmaz Traktör Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Yılmaz ise fuarın açılış programına katılması nedeniyle heyetle görüşme fırsatı bulamadı.

Sakarya 8. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, tarım sektöründeki yeniliklerin tanıtılması, üreticilerin bir araya gelmesi ve bölgenin tarımsal ürünlerinin tanıtılması açısından önemli bir buluşma noktası oldu.

Geyve Yöresi olarak, ilçemizin önemli tarımsal değerlerinden Geyve Ayvası’nın fuarda tanıtılmasını memnuniyetle karşılıyor, Geyve heyetine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kaynak geyvelim.com Namık Cihan

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

Yeni Slow Radyo